Betaalmethoden

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor https://boedelfabriek.nl/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://boedelfabriek.nl/ achteraf betalen tot een bedrag van € [1e bedrag] als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € [2e bedrag]. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

iDEAL: Is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Met een eenduidige kosten van € 0,45.

PAY-PAL: Afhankelijk van het verkoopvolume berekent PayPal verkopers tussen de 1,5% en 3,4% transactiekosten over het totale verkoopbedrag, plus €0,35 EUR per transactie voor het ontvangen van betalingen.

Vooraf Overmaken: Vooraf Overmaken kan kosteloos. Altijd o.v.v. Ordernum: en T.n.v. Boedelfabriek. Bankrekening: NL51INGB0008884884. Orderverwerking is wel altijd langer dan 24 uur en het zal langer duren dat uw bestelling binnen is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide